Europski tjedan održivog razvoja (ETOR) održava se svake godine od 30. svibnja do 5. lipnja. Obilježava se diljem Europe s ciljem poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj. Ovogodišnji ETOR posvećen je Globalnim ciljevima održivog razvoja. Pozivamo vas da se aktivno uključite i svojim aktivnostima doprinesete vidljivosti Hrvatske na ovoj zajedničkoj platformi. Organizirajte se i promovirajte svoju inicijativu tijekom ETOR-a!

Tko se može prijaviti?

Javna tijela i agencije, istraživačke organizacije, obrazovne institucije, muzeji, zaklade, udruge i poduzeća, kao i pojedini građani, ako predloženi događaj / projekt promiče održivi razvoj.

Sve detalje vezane uz sudjelovanje i postupak prijave provjerite ovdje.

Organizirajte se i promovirajte svoju inicijativu tijekom ETOR-a od 30. svibnja - 5. lipnja 2015. Istražite koji se događaji odvijaju u Europi i uključite se u aktivnosti u vašoj blizini!

U inicijativi je prošle godine sudjelovalo 29 zemalja s 4.116 aktivnosti. Na području Hrvatske u sklopu ETOR-a organizirano je 22 događanja koja možete pogledati ovdje.

 

Izvor: hmrr.hr