Za sve male i srednje poduzetnike dostupna su bespovratna sredstva za uvođenje priznatih sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom u skladu sa zahtjevima međunarodno prihvaćenih norma ili tržišno priznatih certifikacijskih shema, koje će pridonijeti olakšanom pristupu tržištima i povećanju konkurentnosti MSP-ova.

Po projektu tvrtke mogu ostvariti od 50.000 do 380.000 kuna bespovratnih sredstava uz do 85% intenziteta potpore!

Kako bi mogli uvesti ISO ili druge norme i certifikate, za vas su prihvatljivi troškovi savjetodavnih usluga za pripremu dokumentacije za uvođenje sustava upravljanja kojim će se omogućiti stjecanje certifikata, edukacija djelatnika potrebna za uvođenje sustava upravljanja, troškovi certificiranja te drugi prateći troškovi.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je do 29.06.2020 ili do isteka sredstava. Više o samom natječaju pročitajte OVDJE

Pripremite i prijavite svoj projekt na vrijeme – za sve informacije i usluge vezano za pripremu projektne prijave s povjerenjem se javite stručnom timu UHY Savjetovanja koji će vas voditi kroz cjelokupni proces pripreme i provedbe projekta.

Kontirajte nas na e-mail ili telefon +385 21 612 673