Naše usluge

Revizija projekata: Bespovratna sredstava iz EU fondova i programa i njihovo korištenje

Slobodno nam se javite s detaljnijim upitom za našu uslugu!

Kako je Republika Hrvatska postala punopravna članica EU, otvorile su joj se brojne mogućnosti korištenja i dobivanja bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Korisnici sredstava iz fondova EU podliježu nizu specifičnih pravila te je revizija takvih projekata obvezna za sve korisnike s dodjeljenim sredstvima preko 100.000 €.

U mogućnosti smo vam ponuditi uslugu revizije vaših projekata u skladu s pravilima Europske Unije te vam ponuditi naše stručne savjete iz područje računovodstva i revizije projekata financiranih iz sredstava EU fondova.

Iza nas stoji niz odrađenih revizija EU projekata, čija su sredstva uredno isplaćena korisnicima, nakon kvalitetno odrađene revizije koja je ukazala na određene nedostatke, koje smo u dogovoru s korisnicima na vrijeme otklonili.

Nemojte biti jedan od od korisnika koji su angažirajući revizora bez iskustava u EU projektima na kraju morali vraćati sredstva zbog loše i nestručno odrađene revizije projekta, te time dospjeli na crnu listu korisnika sredstava.

Naši revizorski timovi s velikim iskustvom pomažu vam ne samo da primjetite mogućnosti poboljšanja, već i da identificirate praktična rješenja za stalne izazove u svojem poslovanju i financijama, a sve u svrhu opstojnosti vašeg društva na duge straze i smanjenja vašeg rizika poslovanja.

Kvalitetno odrađena revizija od strane međunarodno priznatog društva kao što je naše daje Vašem društvu kredibilitet prema svim korisnicima revizijskih izvješća koji su time uvjereni u Vaše savjesno i odgovorno poslovanje.