Naše usluge

Kompletna projektna prijava na natječaje za bespovratna sredstva Europske Unije

Slobodno nam se javite s detaljnijim upitom za našu uslugu!

Projektna prijava uključuje cjelokupnu dokumentaciju koji je potrebno ispuniti i pripremiti kako bi se uspješno apliciralo na natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava iz EU fondova. Apliciranje na natječaje iz EU fondova podrazumijeva da je napravljena kvalitetna i cjelovita priprema projekta. 

Naš stručni tim UHY Savjetovanja pomoći će Vam da cjelokupnu projektnu prijavu pripremite i spremni dočekate početak provedbe projekta sa jasnom dokumentacijom, pripremljenim budžetima, jasnim aktivnostima i timom za pomoć u provedbi. 

Proces pripreme projektne prijave započinje nizom konstruktivnih sastanaka upoznavanja projektnih timova u kojima se detaljno pregledava projektna ideja te uobličava za prijavu na EU bespovratna sredstva. Naš tim stručnjaka upoznat će se s Vašom projektnom idejom, provjeriti može li se ista prijaviti te na koji tip natječaja, pružiti savjete za poboljšanje ideje te zajedno s Vama identificirati ključne aktivnosti, rezultate i ciljeve kako bi sre cjelokupna projektna prijava približila mjerama razvoja Europske Unije.

Priprema projektne prijava nužno uključujeće niz internih i eksternih stručnjaka koji moraju raditi u timu koji jedini može izraditi cjelokupnu dokumentaciju za kompleksnu prijavu većih projekata. Kako cjelokupna prijava za dodjelu bespovratnih sredstava EU zahtijeva različite profile stručnjaka, često se događa situacija da određeni stručnjaci nemaju potrebna znanja za izradu određene dokumentacije, ili njezinih dijelova, poglavito onih financijske prirode.

Naši stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom izrade navedene dokumentacije mogu Vam pomoći u izradi parcijalnih dijelova dokumentacije, kao i cjelokupnog dokumenta kojeg zahtijeva predmetni natječaj. Također, u slučaju da su Vam potrebne dodatne usluge, u razgovoru s Vama možemo na osnovu navedenih potreba pružiti i brojne druge vrste posebnih konzultantskih usluga.

Ostvarite svoje ideje koristeći potencijal europskih fondova. Krenite na vrijeme te zajedno s nama pripremite dokumentaciju kako bi uspješno povukli bespovratna sredstva i proveli projekt!

Klikom na izbornik - REFERENTNA LISTA - možete vidjeti popis uspješnih projekata koje je tim UHY Savjetovanje sa partnerima iz Udruge B-4 pripremio i proveo.