Naše usluge

Edukacija i seminari - EU fondovi

Slobodno nam se javite s detaljnijim upitom za našu uslugu!

Europski strukturni i investicijski fondovi – što su, na koji način doći do sredstava potpore Europske unije te kako razumjeti složenost dodjele istih, gdje se mogu prijaviti na natječaj i kako ga ispuniti?  Ako ste u potrazi za takvim informacijama na pravom ste mjestu! UHY Trening centar - Vaša prilika za edukacije o EU fondovima!

Nudimo profesionalne edukacije za sve naše polaznike kako bi se izučili u jednom od za njih važnih aspekata. EU fondovi na Vašem dlanu. Više o našim edukacijama provjerite na stranici UHY Trening Centra

Prekasno razvijanje strategije i programa; tretiranje projekta kao cilja a ne sredstva za njegovo ostvarenje; loša komunikacija i nedostatak jasne dodijele odgovornosti; nedostatak detaljne dodjele zadataka i rokova za njihovu provedbu; nedostatak kompetentnih, kvalitetno obučenih radnika; česta izmjena zaposlenika; problem imenovanja projektnih menadžera; stvaranje prevelikih i razgranataih sustava upravljanja projektima – različiti ciljevi, različita službena hijerarhija itd.; prekasno pripremanje investicijske dokumentacije - projekti i dozvole; nepravovremeno korištenje savjetodavnih usluga, kada je zapravo već prekasno da bi se ispravile pogreške – samo su neke od mogućih pogrešaka s kojima se susrećemo uslijed velikih promjena koje donosi mogućnost korištenja europskih fondova.

Ovakvih problema i pogrešaka je previše, stoga educirajte se na vrijeme i ne dopustite da vas vrijeme i promjene pregaze!

U svjetlu mijenjanja zakona, navika poslovanja i cijelog sustava upravljanja, mali broj poslovnih subjekata može imati dovoljan broj stručnjaka koji mogu uočiti sve bitne razlike, te ih primijeniti u svom poslovanju. Upravo zato imamo potrebu dijeliti znanje sa našim klijentima, partnerima i ostalim zainteresiranima za svijet EU fondova. 

Osim navedenog, zajedno s poljskim partnerima iz Udruge B-4 pružamo usluge in-house treninga vašeg osoblja kako biste mogli samostalno nastaviti obavljati potrebne poslove i zadatke.

Jer znanje ne poznaje alternativu!